مطالعه‌ی این گزارش در کامپیوتر راحت‌تر است.

مقدمه

گزارش پیش رو اولین خروجی نظرسنجی شماره‌ی یک «بنیاد مردم» در مورد موضوع ائتلاف است. گزارش کاملی در مورد اهداف، محدودیت‌ها و کیفیت‌سنجی داده‌ها تنظیم شده است که می‌توانید از طریق لینک زیر مطالعه‌اش کنید:

اهداف، محدودیت‌ها و کیفیت‌سنجی اطلاعات

توجه: آمارهایی که در ادامه می‌آید تنها مربوط به جامعه‌ی آماری این نظرسنجی هستند. 

اطلاعات جمعیت‌شناختی

نمودارهای زیر به صورت مستقیم از گزارش گوگل برداشته شده‌اند. همانطور که مشهود است در جامعه‌ی آماری ما (بیشتر از ۱۰۰ هزار نفر) اکثریت شرکت‌کنندگان را زنان تشکیل می‌دهند. 

بیشترین تعداد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی را گروه‌های سنی ۲۰ تا ۳۰ سال و ۳۰ تا ۴۰ سال تشکیل داده‌اند.

طبق آمار به دست آمده، اکثریت شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی از داخل ایران شرکت کرده‌اند.

طبق آمار به دست‌آمده ۸۲ درصد از شرکت‌کنندگان دارای مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر بوده‌اند. این خود شاهدی بر محدودیت جامعه‌ی آماری این نظرسنجی است که در گزارش محدودیت‌ها به آن پرداخته‌ایم.

سنجش شخصی در مورد دورنمای سیاسی

حدود ۳۰ درصد جامعه‌ی آماری این نظرسنجی نظام‌های سیاسی موجود را نمی‌شناسند. ۵۲ درصد از این جمعیت هم ابراز کرده‌اند که نظام‌های سیاسی مختلف را تا حدی می‌شناسند. حدود ۴۰ درصد شرکت‌کنندگان در نظرسنجی از انتخابشان در مورد نظام سیاسی آینده مطمئن نیستند.

در نسخه‌ی تعاملی این امکان را دارید که با نتیجه را بر اساس تنظیمات مختلف بررسی کنید.

آیا شکل‌گیری یک ائتلاف فراگیر را برای پیشبرد انقلاب 1401 حیاتی می‌دانید؟ 

اکثریت قاطعی از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی شکل‌گیری ائتلاف را برای پیشبرد انقلاب ۱۴۰۱ ضروری می‌دانند.

ائتلاف آری یا نه بنیاد مردم نتیجه نظرسنجی اول
ائتلاف آری یا نه بنیاد مردم

با توجه به وضعیت ایران کدام یک از موارد زیر را ممکن می‌دانید؟

اکثریت افرادی که ائتلاف فراگیر را برای پیشبرد انقلاب ۱۴۰۱ ضروری دانسته‌اند، اعتقاد دارند که در شرایط حال حاضر حضور ترکیبی از افراد و تشکل‌های درون و بیرون ایران در ائتلاف ممکن است. حدود ۳ درصد از افراد جامعه‌ی آماری این نظرسنجی ائتلاف در درون مرزهای ایران را ممکن می‌دانند و ۱۶ درصد باقیمانده ائتلاف در خارج از کشور را شدنی می‌پندارند. 

بنیاد مردم گزارش اول ائتلاف
نتیجه نظرسنجی اول بنیاد مردم

آیا دسترسی به نظرسنجی برایتان راحت بود؟

آمارهای ثبت‌شده نشان می‌دهند که اکثریت افراد به راحتی به نظرسنجی دسترسی داشته‌اند. دسترسی به فرم نظرسنجی در ایران سخت‌تر بوده است. این آمار شامل افرادی که به خاطر اختلالات نتوانستند نظرشان را ثبت کنند نمی‌شود.

پایان‌بندی

همانطور که در تعریفمان از روش‌شناسی این پرسشنامه که در آدرس زیر قابل مطالعه است، مطرح کردیم، پس از به اتمام رسیدن گزارشات توصیفی اولیه با مجموعه‌ای از سوالات جدید این گفتگوی عمومی را پی‌ می‌گیریم. در مطلب زیر همچنین ذکر شده است که این نظرسنجی آزمایشی کمک می‌کند این ساز و کار را برای همفکری عمومی‌تری در مورد مباحث مهم روز به آزمون بگذاریم. 

اهداف، محدودیت‌های نظرسنجی و کیفیت‌سنجی اطلاعات